За любителите на книгата - нов културен форум

Задава се нов форум на приятелите на книгите. На 23 и 24 юли в парк Оборище ще се състои „Европейска Алея на културата”, в която любителите на книгите ще могат да разменят книги и да срещнат нови приятели.  "Аз чета" и Издателство "Ентусиаст" ще ви дадат възможност да се запознаете с нови заглавия и да се запознаете с хора, които споделят вашите интереси. Млади архитекти ще подготвят симпатична инсталация, където ще можете да разглеждате книгите, да вземете и да оставите.

Ще има литературно четене, представяне на детски книжки, представяне на нови заглавия както и дебат на тема "Аз чета". Какво ще дебатират участниците не знаем, но със сигурност доброто настроение ще се докосне до всеки.

Проектът е част от програма „Европа” на Столична община и съпътства кандидатурата на София за Европейска културна столица през 2019 г. Ще бъдат представени "Софийски духов оркестър", "X-Team",  "Fruit Sessions",- Огнено шоу с музикантите от "Оратница" и Каба Гайда,  Владислав Ножаров (Виола), Сдружение "Арте Либеро"- мюзикъл, "Студио Музика - София"- поп и рок изпълнители,  Вокална формация "Щастливеца",  "Si-Art" - работилница за бижута, "Ashante" - шивашка работилница,  „Кадифе Крафт“ – магии от хартии, "10 души" – Художници,  "140 ideas"- графити артисти,  "Едо" галерия.

No comments:

Най-четени материали