Галин Никифоров "Къщата на клоуните"

Излиза нова книга на Галин Никифоров озаглавена "Къщата на клоуните", която ще впечатли читателите с утвърденият стил и похват на разказване на автора. Читателите разпознават в него оригиналност, интелигентен разказ и интригуващи сюжети, които могат да превърнат едно засядане на асансьор в екшън. Някои книтици и читатели го сравняват с Дан Браун като го поставят над световно известния автор.

 
“… Това трябваше да се очаква. Най-сетне се появи българският отговор на Дан Браун… Особено, ако тази история е разказана от зрял майстор, какъвто Галин Никифоров без съмнение е…”
                                                           Деян Енев, в-к “Монитор”


Новата книга на Галин Никифоров ще ви отведе в пространството на Старите Клоуни и новия свят като ще ви разкрие едно място, където се докосват съдбите на странни хора с уморени души. Къде завършва Животът? И къде започва Смъртта? Или връзката между двете е само един необясним преход към други светове, където душите се сливат с безкрая и намират това, което винаги са търсили?…  Всяко сърце знае само своя отговор.


“Галин Никифоров е впечатляващ феномен между българските писатели, които пословично обичат да пишат повече, отколкото да четат. Писането му не само увлича, но и кара читателя да научи много нови неща, при това поднесени по непреодолимо съблазнителен начин…”
                                                                   проф. Милена Кирова

No comments:

Най-четени материали